Mega toalet papir, Celmax | papirna galanterija
Lenna MEGA toalet papir izrađen je od visokoupijajućeg belog (100% celuloznog) četvoroslojnog papira (4 x 18 gr/m2). Dostupan je u solo rolni (transportno pakovanje 40 kom.). Moguća je i izrada po želji kupca.

Jumbo toalet papir, Celmax | papirna galanterija
Lenna JUMBO toalet papir izrađen je od visokoupijajućeg belog (100% celuloznog) četvoroslojnog papira (4 x 15 gr/m2). Dostupan je u solo rolni (transportno pakovanje 40 kom.) i pakovanju od 4 rolni (transportno pakovanje 15 kom.). Moguća je i izrada po želji kupca.

Maxi toalet papir, Celmax | papirna galanterija
Lenna MAXI toalet papir izrađen je od visokoupijajućeg belog (100% celuloznog) troslojnog papira (3 x 18 gr/m2). Dostupan je u solo rolni (transportno pakovanje 40 kom.), kao i u pakovanjima od 2 rolne (transportno pakovanje 20 kom.), 4 rolne (transportno pakovanje 15 kom.) i 8 rolni (transportno pakovanje 10 kom.). Moguća je i izrada po želji kupca.

Extra toalet papir, Celmax | papirna galanterija
Lenna EXTRA toalet papir izrađen je od visokoupijajućeg belog (100% celuloznog) troslojnog papira (3 x 15 gr/m2). Dostupan je u solo rolni (transportno pakovanje 40 kom.) kao i u pakovanjima od 4 rolne (transportno pakovanje 15 kom.), 8 rolni (transportno pakovanje 10 kom.) i 24 rolni (transportno pakovanje 4 kom.). Moguća je i izrada po želji kupca.

Classic toalet papir, Celmax | papirna galanterija
Lenna CLASSIC toalet papir izrađen je od visokoupijajućeg belog (100% celuloznog) dvoslojnog papira (2 x 18 gr/m2). Dostupan je u solo rolni (transportno pakovanje 40 kom.) kao i u pakovanjima od 4 rolne (transportno pakovanje 15 kom.), 8 rolni (transportno pakovanje 10 kom.) i 24 rolne (transportno pakovanje 4 kom.). Moguća je i izrada po želji kupca.

Classic toalet papir, Celmax | papirna galanterija
Lenna ECONOMIC toalet papir izrađen je od visokoupijajućeg belog (100% celuloznog) dvoslojnog papira (2 x 18 gr/m2). Dostupan je u pakovanju od 4 rolne (transportno pakovanje 15 kom.) kao i u pakovanju od 10 rolni (transportno pakovanje 8 kom.). Moguća je i izrada po želji kupca.


Reciklirani toalet papir izrađen je od jednoslojnog (28 gr/m2) papira. Moguća je i izrada po želji kupca.

Classic toalet papir, Celmax | papirna galanterijaClassic toalet papir, Celmax | papirna galanterija
Lenna RINFUZ toalet papir izrađen je od visokoupijajućeg belog (100% celuloznog) dvoslojnog ili troslojnog papira. Dostupan je u STANDARD rolni (transportno pakovanje 60 kom.) i XL rolni (transportno pakovanje 40 kom.). Moguća je i izrada po želji kupca.Facebook Celmax | Celmax